Training

Ik help jullie om de onderlinge band en de communicatie in het team te versterken, zodat jullie met meer plezier betere resultaten bereiken.

Vanuit inzicht in jezelf en inzicht in de ander, leer je hoe je optimaal kunt afstemmen en verbinden, elkaar of jouw team kunt inspireren en motiveren en de ander (collega team of organisatie) kunt dienen. Erkenning en inzet van verschillen is een grote kracht die in elke opzicht effectief is. Gemeenschappelijk aan alle trainingen is dat er gewerkt wordt op basis van de Insights methodiek.

Gezien de doelstelling van de training krijgen onderstaande onderwerpen in meer of mindere mate aandacht.

 • Inzicht in jezelf – yes, dat ben ik!
 • Inzicht in de ander – wow, ben jij dat?
 • Afstemmen en verbinding maken met de ander – okay, adapt + connect!
 • Teamanalyse – yes, zo zijn wij!
 • Teamdynamiek, sterke punten en valkuilen – wow, samen goed en beter?
 • Teamcommunicatie, do’s en don’ts – okay, wij begrijpen elkaar!
 • Specifieke doelstellingen – aha, op maat graag!

RESULTATEN

Erkenning van de verschillen, maximale inzet van talent, gebundelde krachten, een sterk team dat er voor gaat, mensen die graag en effectief samenwerken, een team dat de organisatie dient, een team met een gezamenlijke drive, een fijne positieve sfeer, respect voor elkaar. De beren zijn van de weg, saboteurs zijn bij de kraag gegrepen, destructief gedrag is constructief, psychologisch is er balans. Door het gebruik van kleuren en archetypes zijn de verschillen goed te onthouden en te gebruiken voor een gezamenlijke taal.

Teambuilding

Yvonne

Yvonne

Iedere persoon binnen elke organisatie of elk samenwerkingsverband is uniek. Op elkaar inspelen kan tijd en energie kosten, want niet iedereen spreekt direct dezelfde taal. Je kunt op vele fronten verschillen, bijvoorbeeld in stijl, talenten, behoeften en verwachtingen. Soms staan deze verschillen effectieve samenwerking in de weg, terwijl ze in feite een grote potentiële kracht vormen.

Tijdens de Insights training Persoonlijke Effectiviteit & Samenwerking leer je om de verschillen te begrijpen. Je leert meer te begrijpen van jezelf, van anderen en hoe de verschillen te gebruiken om relaties en samenwerking te optimaliseren. Door het gebruik van kleuren zijn de verschillen goed te onthouden en in te zetten in een gezamenlijke taal. Met als resultaat maximale inzet van talent, een goede afstemming op elkaar, een goede sfeer en effectieve samenwerking.

Is je interesse gewekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Yellowbox, Eunice Gubbels of vul het contactformulier in.

Teamcommunicatie

In onze snel veranderende samenleving is het een uitdaging om als individu en als team op koers te blijven. Niet zelden krijgt een organisatie of een afdeling te maken met een reorganisatie, een fusie of een wijziging in visie, strategie, werkaanpak of in bijvoorbeeld de producten. Het verlies van het oude en de onzekerheid rondom het nieuwe kan bijvoorbeeld een gevoel van onveiligheid geven en een sterke wissel hebben op de individuen en de teamdynamiek.

Tijdens de Insights trainingen wordt op basis van eenzelfde taal zorgvuldig en planmatig gewerkt aan een individueel en gezamenlijk gevoel van veiligheid en vertrouwen, een gezamenlijke flow en drive en een gezamenlijke doelstelling.

Is je interesse gewekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Yellowbox, Eunice Gubbels of vul het contactformulier in.

 

Team studenten

Team studenten

{

'Eunice geeft training aan topstudenten van Inholland. Wij willen namelijk dat onze studenten excelleren. De training Persoonlijke Effectiviteit en Samenwerking is een doorslaand succes. Tijdens de training ontdekken de studenten wat hun kwaliteiten en ontwikkelpunten zijn en hoe ze het beste uit zichzelf en het team kunnen halen. Als je dat al op je 19e ontdekt, loop je enorm voor op de rest.'

Yvonne Kanters

'Ik nam een sabbatical om na te denken over mijn loopbaan. Maar de tijd vloog voorbij. Dus ik zocht een coach en vond Eunice. Door haar opdrachten treed ik buiten de gebaande paden. En ik leer dat ik mijn gevoel en hart moet volgen. Eunice is persoonlijk maar ook zakelijk. Een mooie combinatie, want zo krijg ik aan het einde van het traject ook iets concreets in handen.'

Hella Sauer

Leiderschapsontwikkeling

Dick

Dick

Dit intensieve coachings-/trainingsprogramma sluit aan op de moderne ideeën over goed leiderschap: van persoonlijk naar dienend.

Persoonlijk leiderschap uit zich op 4 niveau’s:

 • Zingeving: weten wat je missie is en welke waarden je nastreeft
 • Talent: weten wat je unieke talenten (en beperkingen) zijn
 • Energie: weten wat jouw voorwaarden voor vitaliteit zijn
 • Autonomie: kracht en vaardigheden inzetten om op basis van je missie, waarden en talenten richting te geven aan je leven terwijl je dealt met de eigen belemmeringen en blokkades.

Persoonlijk leiderschap opent de weg naar een zorgvuldige en respectvolle manier van samenwerken met en leidinggeven aan anderen. Het vormt de opstap naar dienend leiderschap. In dienen staat de ander centraal. Een dienend leider ziet de kansen en kracht van de organisatie en probeert die te versterken.

Dit leiderschapsprogramma helpt de teamleden bij het ontdekken en/of ontwikkelen van de persoonlijke leiderschapsstijl zodanig dat deze dienend is aan de team- en organisatiedoelen.

Is je interesse gewekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Yellowbox, Eunice Gubbels of vul het contactformulier in.

Adres

Raamsingel 36
2012 DV Haarlem

Contact

Telefoon: 06-21 265040
Info@yellowbox.info