Eunice

WHY

Waarom doe ik dit werk (mijn visie)

Leef bevlogen dan leef je gelukkig. Daar geloof ik in.

Als jij blij de deur uitgaat omdat jij weet hoe jouw ultieme baan eruit ziet en je weet hoe je die kunt vinden of beter nog, je hebt hem al, dan krijg ik de rillingen. Want potentie en bezieling helpen vormgeven, dat is mijn ding. Als dat lukt, krijg ik bolle lenzen en kippenvel.

Want wees nou eerlijk, het is toch fijn als het leven stroomt en als je de dingen kunt doen waar je blij van wordt?! Een baan kun je zien als een kapstok daarvoor. Als je vorm weet te geven aan zi­nvol werk, betaalt de aandacht en investering zich dubbel en dwars terug. Een duurzame kwestie voor zowel individuen, teams als organisaties.

Positieve psychologie, neuro psychologie, schrijvers als Simon Sinek (find your why) en Bill Burnett (design program stanford university), goden als Johan Cruijff en briljantjes als Arnoud van den Berge, inzichten omtrent nieuw leiderschap, design thinking, life design, de behoefte van de jonge generatie, story telling. Alle wetenswaardigheden en ook de meer dan achttien jaar ervaring als loopbaancoach, vertellen mij hetzelfde.

Voor het hebben van fijn werk zijn er maar een paar factoren van belang:

Betekenis
Het gevoel dat je werk een duidelijk doel dient; je vindt het belangrijk wat je doet; je bent betrokken bij het eindresultaat; je hebt impact en krijgt waardering voor je bijdrage.

Uitdaging
De mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen en de mogelijkheid tot ontwikkeling.

Goede relaties
Verbinding met de mensen om je heen en een leven waar mensen op respectvolle wijze met elkaar omgaan.

Als deze drie kloppen volgen positieve emoties en flow vanzelf.

Flow
Alles gaat lekker, je bent in een super focus productief en succesvol aan de slag. Je bent volledig betrokken en hebt plezier in de activiteit. De tijd vliegt en jij voelt je onoverwinnelijk.

Heb je zin in deze interessante ontdekkingstocht, bel of mail mij dan even. Een intakegesprek is vrijblijvend. Afhankelijk van jouw vraag, toestand, en/of levensfase, bekijken we samen hoe we het door jou gewenste resultaat kunnen bereiken. Ondertussen kun je checken of je een klik met mij voelt.

Best essentieel bij coaching.

‘Om gelukkig te zijn moet je dingen doen waar je gelukkig van wordt.’
(Arnoud én Johan)

‘Wees jezelf,
er zijn al zoveel anderen.’
(Loesje)

WHAT

Wat doe ik dan precies (mijn diensten en producten)

DIENSTEN
Coaching

loopbaancoaching; outplacement; persoonlijk leiderschap; jobcoaching; reïntegratie; studiekeuze

Als coach help ik je bij het realiseren van jouw droombaan. Inzicht in wat je bezielt en waar je in uitblinkt vertalen we naar die ultieme job, manier van werken of studie. Samen gaan we op ontdekkingstocht en door verdiepend maathuiswerk en onze gesprekken komen we tot sprekende inzichten. Die vat ik samen in een profiel, een kort verslag van jouw bevlogen kundige zelf. Daarmee kunnen wij jouw presentatie pimpen. Zo verover je de markt, ben je aantrekkelijk voor de (potentiële) werkgever of kies je gemotiveerd voor een opleiding.

Training
teambuilding; teamcommunicatie; teameffectiviteit; leiderschapsontwikkeling

Als trainer help ik je met het versterken van (de band in) jouw team, of werken we aan optimale teamcommunicatie. Vanuit inzicht in jezelf en inzicht in de ander, leer je hoe je optimaal kunt afstemmen en verbinden, elkaar of jouw team kunt inspireren en motiveren en de ander (collega team of organisatie) kunt dienen. Erkenning en inzet van verschillen is een grote kracht die in elke opzicht effectief is. Gemeenschappelijk aan alle trainingen is dat in ieder geval gewerkt wordt op basis van de Insights methodiek.

PRODUCTEN

Een dijk van een CV, een LinkedIn profiel dat raakt, een knetterende elevator pitch, een gepassioneerde motivatiebrief, het netwerk dat jou de wereld gunt, een bevlogen gesprek, een indrukwekkend netwerk- en sollicitatiegesprek, een heldere en bevlogen website, een studie waar je zin in hebt!

Een team dat er voor gaat, een fijne positieve sfeer, respect voor elkaar, erkenning en inzet van de verschillen, een sterk team dat de organisatie dient en graag samenwerkt en effectief de krachten bundelt.

De beren zijn van de weg, saboteurs zijn bij de kraag gegrepen, destructief gedrag is constructief, psychologisch is er balans.

Heb je zin in deze interessante ontdekkingstocht, bel of mail mij dan even. Een intakegesprek is vrijblijvend. Afhankelijk van jouw vraag, toestand, en/of levensfase, bekijken we samen hoe we het door jou gewenste resultaat kunnen bereiken. Ondertussen kun je checken of je een klik met mij voelt.

Best essentieel bij coaching.

HOW

Hoe doe ik dat dan (mijn kwaliteiten)

Tja, een sociale, juridische en een coachings achtergrond (HBO Jeugdwelzijnswerk Maastricht, Rechtsgeleerdheid Universiteit van Amsterdam, Loopbaancoaching Post HBO Hoogendijk Zeist), dat zegt allemaal niet zoveel. Ook niet het feit dat ik op mijn zestiende persé naar de kunstacademie wilde en op mijn eenentwintigste psychologie wilde studeren. Een rommeltje van een studietijd? Dat lijkt alleen maar zo, wat zegt het wel?

Dat ik gemakkelijk potentie zie, dat ik graag vanuit mijn hart in gesprek ga en dat ik hou van mooi maken in taal en beeld. Ik zie wie je bent, wat je kan en weet intuïtief welke mogelijkheden jij hebt en wat je hierin in de weg zit. Of je nu als individu, team of organisatie een vraag hebt, dat maakt niet uit.

Ik kan een heleboel niet, maar ik ben wel zonnig, creatief, hartelijk, intens, stevig, gevoelig en help je graag bij het vormgeven van jouw bezieling. Jouw diepste drive verpakken we in een smeuïg of pittig jasje. Eventuele saboteurs hebben we bondgenoten gemaakt. Heel concreet hoor, want naast zacht ben ik ook zakelijk. Ik hou van concrete resultaten.

Ik werk graag samen met jou in een fijne, veilige en warme sfeer. Zo help ik je, jouw team of de organisatie de taal van bevlogenheid te spreken en leer je te vliegen met de vleugels die je hebt.

Heb je zin in deze interessante ontdekkingstocht, bel of mail mij dan even. Een intakegesprek is vrijblijvend. Afhankelijk van jouw vraag, toestand, en/of levensfase, bekijken we samen hoe we het door jou gewenste resultaat zouden kunnen bereiken. Ondertussen kun je checken je of je een klik voelt.

Best essentieel bij coaching.

‘Vasthouden en optillen is loslaten.’
(Dorte)

Mijn werkterrein

Loopbaancoaching

Lees verder

Outplacement

Lees verder

Teamcommunicatie

Lees verder

Teambuilding

Lees verder

Adres

Raamsingel 36
2012 DV Haarlem

Contact

Telefoon: 06-21 265040
Info@yellowbox.info