Eunice gubbels

Jouw trainer

Training

Jouw trainer met bijna
20 jaar ervaring

YellowBox faciliteert met passie jouw persoonlijke ontwikkeling en/of de ontwikkeling van de organisatie. Behalve in de vorm van individuele coaching doet YellowBox dit steeds vaker in de vorm van trainingen zoals ‘Persoonlijke Effectiviteit en Samenwerking’  en ‘Teamrevitalisatie’, of in de vorm van een combinatie van individuele coaching en groepstraining zoals bij ‘Alice in Balance’ en ‘Persoonlijk Leiderschap’.

Gemeenschappelijk aan alle trainingen is dat in ieder geval gewerkt wordt op basis van de Insights methodiek.

Teameffectiviteit

Yvonne

Yvonne

Iedere persoon binnen elke organisatie of elk samenwerkingsverband is uniek. Op elkaar inspelen kan tijd en energie kosten, want niet iedereen spreekt direct dezelfde taal. Je kan op vele fronten verschillen, bijvoorbeeld in stijl, talenten, behoeften en verwachtingen. Soms staan deze verschillen effectieve samenwerking in de weg, terwijl ze in feite een grote potentiële kracht vormen.

Tijdens de Insights training Persoonlijke Effectiviteit & Samenwerking leer je om de verschillen te begrijpen. Je leert meer te begrijpen van jezelf, van anderen en hoe de verschillen te gebruiken om relaties en samenwerking te optimaliseren. Door het gebruik van kleuren zijn de verschillen goed te onthouden en in te zetten in een gezamenlijke taal. Met als resultaat maximale inzet van talent, een goede afstemming op elkaar, een goede sfeer en effectieve samenwerking.

De Insights training kent in ieder geval de volgende doelstellingen:

  • Zelfinzicht
  • Inzicht in de ander
  • Afstemmen en verbinding maken met de ander
  • Teamanalyse
  • Teamdynamiek, sterke punten en valkuilen
  • Specifieke doelstellingen

  Team(re)vitalisatie

  In onze snel veranderende samenleving is het een uitdaging om als individu en als team op koers te blijven. Niet zelden krijgt een organisatie of een afdeling te maken met een reorganisatie, een fusie of een wijziging in visie, strategie, werkaanpak of in bijvoorbeeld de produkten. Het verlies van het oude en de onzekerheid rondom het nieuwe kan bijvoorbeeld een gevoel van onveiligheid geven en een sterke wissel hebben op de individuen en de teamdynamiek.

  Tijdens de Insights training Team(re)vitalisatie wordt zorgvuldig en planmatig gewerkt aan een individueel en gezamenlijk gevoel van veiligheid, vertrouwen en positieve flow. De basis van de training is vergelijkbaar met de Insights training Teameffectiviteit, maar is nu uitgebreider, diepgaander en heeft vooraf vastgestelde bijzondere aandachtspunten en methodieken.

  Team studenten

  Team studenten

  {

  “Eunice geeft training aan topstudenten van Inholland. Wij willen namelijk dat onze studenten excelleren. De training Persoonlijke Effectiviteit en Samenwerking [/Groepsdynamica?] is een doorslaand succes. Tijdens de training ontdekken de studenten wat hun kwaliteiten en ontwikkelpunten zijn en hoe ze het beste uit zichzelf en het team kunnen halen. Als je dat al op je 19e ontdekt, loop je enorm voor op de rest.”

  Yvonne Kanters

  “Ik nam een sabbatical om na te denken over mijn loopbaan. Maar de tijd vloog voorbij. Dus ik zocht een coach en vond Eunice. Door haar opdrachten treed ik buiten de gebaande paden. En ik leer dat ik mijn gevoel en hart moet volgen. Eunice is persoonlijk maar ook zakelijk. Een mooie combinatie, want zo krijg ik aan het einde van het traject ook iets concreets in handen.”

  Hella Sauer

  Alice in balance

  Hella

  Hella

  Alice-in-balance is het trainings- en coachingsprogramma voor hoger opgeleide vrouwen, die -nadat de kinderen uit de luiers zijn- hun loopbaan een nieuwe impuls willen geven. Het programma biedt ondersteuning bij het vinden van de juiste koers en de ultieme baan. Ben je toe aan een carrièreswitch of (her)start, meld je dan aan.

  Het programma Alice-in-balance
  • individueel en in de groep – diepgang en humor – inspirerend
  • vier trainingsdagen en vier coachingsgesprekken
  • tussentijds werken aan (maatwerk-)opdrachten
  • binnen een periode van ruim drie maanden

  Het resultaat Alice-in-balance
  • inzicht in ‘zelf’, de juiste koers, de ultieme baan
  • kennis van ‘unique sellingpoints’ en weten hoe deze in te zetten
  • zicht op valkuilen, belemmeringen en blokkades en ermee kunnen dealen
  • in bezit van eigen persoonlijkheidsprofiel ‘Insights Discovery’
  • een onweerstaanbaar CV
  • weten hoe te netwerken en te solliciteren en ermee zijn gestart

  Alice-in-balance brengt je back-on-track!

  Kunst van de leider

  Met dit intensieve coachings-/trainingsprogramma sluit YellowBox aan bij de moderne ideeën over goed leiderschap: van persoonlijk naar dienend leiderschap.

  Persoonlijk leiderschap uit zich op 4 niveau’s:

  • Zingeving: weten wat je missie is en welke waarden je nastreeft
  • Talent: weten wat je unieke talenten (en beperkingen) zijn
  • Energie: weten wat jouw voorwaarden voor vitaliteit zijn
  • Autonomie: de kracht en vaardigheden om op basis van je missie, waarden en talenten  richting te geven aan je leven en te dealen met je belemmeringen en blokkades.

  Persoonlijk leiderschap opent de weg naar een zorgvuldige en respectvolle manier van samenwerken met en leidinggeven aan anderen. Het vormt de opstap naar dienend leiderschap. In dienen staat de ánder centraal. Een dienend leider ziet de kansen en kracht van de organisatie en probeert die te versterken. De doelen die gesteld worden zijn gericht op win-win situaties.

  Het leiderschapsprogramma van YellowBox helpt de teamleden bij het ontdekken en/of ontwikkelen van de persoonlijke leiderschapsstijl zodanig dat deze dienend is aan de team- en organisatiedoelen.

  Dick

  Dick

  Adres

  Raamsingel 46
  2012 DV Haarlem

  Contact

  Telefoon: 06-21 265040
  Info@yellowbox.info