Een geweldig hulpmiddel

Insights

Insights Discovery
profiel

Het Insights Discovery Profiel is een 23 pagina’s tellend persoonlijk verslag voor zowel individuele – als teamontwikkeling. Het is een geweldig hulpmiddel om inzicht te krijgen in je talenten en valkuilen. Je leert begrijpen welke invloed je eigen gedragsstijl heeft op je relaties en je krijgt handvaten voor verbetering van je effectiviteit. Je leert de verschillen tussen mensen te waarderen, gedragsstijlen van anderen te herkennen en optimaal benutten.

Behalve tekst bestaat het profiel uit een eenvoudig, makkelijk te onthouden kleurensysteem. Daardoor is het goed te onthouden. Dit vergroot de kans van slagen aanzienlijk als het gaat om lange termijn toepassingen en veranderingen. Om een Insights Discovery Profiel te verkrijgen dien je een lijst met 25 meerkeuzevragen in te vullen. Dit neemt slechts 20 minuten in beslag.

{

“Eunice is oprecht betrokken om het beste uit je te halen. Dat voel je. Tegelijkertijd heeft ze humor, dat houdt het wel zo luchtig. De sessies met Eunice waren een ‘herontmoeting’ met mijzelf. Want Eunice ontdekt; zij haalt ruis weg en maakt zichtbaar. Het was een opluchting om weer helder te hebben wat mijn kracht is.”

Clementine Noordzij

“Als ondernemer kom ik elk jaar voor ‘groot onderhoud’ bij Eunice. Zij helpt mij contact te houden met mijn bezieling. Ik ben geneigd om te doen wat op me afkomt. Maar na een sessie met Eunice doe ik weer wat echt bij mij past. Dat is veel effectiever. Dat geldt trouwens voor mijn hele bedrijf. Als we het werk organiseren naar ieders unieke kwaliteiten, swingt het hele bedrijf!”

Pieter Stenfert

“Je hart volgen, het is snel gezegd, maar ook daadwerkelijk doen …? Eunice heeft mij daarbij ontzettend goed geholpen. Ik heb nu scherp wat ik wil. En tijdens het traject bij Eunice heb ik ervaren dat er eigenlijk niets is wat mij tegenhoudt. Gewoon doen wat je leuk vindt! En het resultaat? Dat is een eigen bedrijf; 5 Beaufort, redactionele communicatie.”

Marijke Tolboom

“Ik nam een sabbatical om na te denken over mijn loopbaan. Maar de tijd vloog voorbij. Dus ik zocht een coach en vond Eunice. Door haar opdrachten treed ik buiten de gebaande paden. En ik leer dat ik mijn gevoel en hart moet volgen. Eunice is persoonlijk maar ook zakelijk. Een mooie combinatie, want zo krijg ik aan het einde van het traject ook iets concreets in handen.”

Hella Sauer

Adres

Raamsingel 46
2012 DV Haarlem

Contact

Telefoon: 06-21 265040
Info@yellowbox.info